Manifestări spectaculoase la Vâlcea de Ziua Poliţiei Române. Vezi când şi unde poţi participa!

/

 

Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită în stil mare şi anul acesta la Vâlcea. Manifestările încep încă de joi, 23 martie, şi se vor finaliza în data de 25 martie. Cele mai spectaculoase evenimente vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, dar şi în parcarea de la River Plaza Mall.

„Joi, 23 martie a.c., la sediul IPJ Vâlcea, începând cu ora 10.00, se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise, când, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative.

Cu această ocazie, poliţiştii Serviciului Criminalistic, Centrului Operaţional şi Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor prezenta vizitatorilor tehnologia de care dispun pentru monitorizarea activităţilor cotidiene.

În faţa sediului IPJ Vâlcea vor fi prezentate echipaje ale Serviciului Criminalistic, CRAP, Serviciul Rutier şi un stand al Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii cu materiale preventive.

Activităţile se vor încheia, sâmbătă, în data de 25 martie a.c., începând cu ora 10.00, în municipiul Râmnicu Vâlcea, în parcarea River Plaza Mall, unde va fi organizată o expoziţie inedită cu stand-uri de prezentare a tehnicii şi materialelor din dotarea Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Biroului de Ordine Publică – Poliţia de Proximitate, Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, Corpului Naţional al Poliţiştilor – Biroul Teritorial Vâlcea.

De asemenea, va fi amplasat un punct de documentare – informare, unde poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii rutieri vor distribui materiale informativ – preventive.

Cei prezenţi se vor putea delecta, la orele 11.00 şi 12.00, cu exerciţiile de dresaj prezentate cu ajutorul câinilor de serviciu ai Centrului Chinologic Dr. Aurel Greblea – Sibiu şi intervenţii cu rol demonstrativ ale luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Vâlcea, la orele 11.30 şi 12.30.

De asemenea, se vor realiza fotografii de către Serviciul Criminalistic, se va simula starea de ebrietate prin intermediul unui dispozitiv-ochelari specifici şi se va face prezentarea radarului tip – pistol de către Serviciul Rutier” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like