NEWS ALERT: Adjunctul IPJ Vâlcea, comisarul – şef Ilie Voica, iese la pensie!

 

Anul 2016 a fost anul în care foarte mulţi poliţişti vâlceni au ales să spună adio unei cariere de-o viaţă şi să se pensioneze. Vorbim de comisarul – şef Florian Marin, de comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, comisarul – şef Eugen Neaţă, comisarul – şef Dumitru Văduva, comisarul – şef Valeriu Piron şi de mulţi, mulţi alţii.

Ei bine, acum se pare că a venit şi rândul adjunctului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, comisarul-şef Ilie Voica, care, recent, a decis să pună şi el cascheta în cui. Voica a înaintat deja raportul către Ministerul Afacerilor Interne (MAI), iar din data de 1 decembrie 2016 el se va pensiona.

Ilie Voica are doar 49 de ani, iar cariera de poliţist şi-a început-o în 1993, când a ocupat funcţia de ofiţer tehnic la Brigada de Poliţie Rutieră, Bucureşti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. La IPJ Vâlcea a venit în 1994 ca ofiţer principal II la Biroul Cercetări Penale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Prima funcţie de conducere a fost obţinută de Voica în anul 2002, atunci când o ocupat postul de şef al Biroului Siguranţa Circulaţiei pentru Mediul Urban Râmnicu Vâlcea, iar în 2006 a devenit şeful Serviciului Biroului Rutier Vâlcea. Funcţia de adjunct la IPJ Vâlcea a obţinut-o în anul 2010, iar de atunci nimeni nu l-a mai clintit de pe scaun.

Acum, deja se caută o soluţie pentru postul de adjunct la IPJ Vâlcea pe care Ilie Voica îl lasă vacant, fiind vorba de un poliţist capabil care să facă faţă unui volum de muncă imens alături de inspectorul – şef Bogdan Berechet. Variante se pare că sunt puţine…

Foto: viatavalcii.ro

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “NEWS ALERT: Adjunctul IPJ Vâlcea, comisarul – şef Ilie Voica, iese la pensie!

  1. Uau !!!! Mai sunt locuri la Politia locala ? La circulatie …nici .nu se poate altfel ! Sa stea la pensie ?

Comments are closed.