Ninsori în nordul și sudul județului Vâlcea. Vezi cum se circulă!

Prefectura Vâlcea anunță că, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie 2019, la nivelul judeţului Vâlcea s-au înregistrat ninsori în zona de munte şi de sud a judeţului. Ca urmare, s-a intervenit cu utilaje pe toate drumurile, iar la această oră se circulă în condiții bune.        

Pe drumurile naţionale partea carosabilă este curată şi umedă, cu excepţia DN 7 A, km 40+000 – 86+601, Voineasa – Limită judeţ Hunedoara şi DN 7 D, km 4+000 – 31+360, Grebleşti – Limită judeţul Argeş, unde partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 – 2 cm;
Pentru menţinerea în stare de viabilitate a drumurilor naţionale s-a intervenit cu un număr de 48 utilaje, acţionându-se cu 152 tone material antiderapant.
Pe reţeaua de drumuri judeţene se circulă în aceleaşi condiţii, RAJDP Vâlcea intervenind în zona Călimăneşti, Horezu, Tătărani şi Drăgăşani cu utilaje specifice, fiind răspândită o cantitate totală de 256 tone material antiderapant (nisip şi sare).
Pe reţelele de drumuri de interes local autorităţile locale intervin în zonele unde s-au înregistrat ninsori, pentru menţinerea stării de viabilitate a acestora.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like