NU VĂ PANICAŢI! Toţi pacienţii internaţi la SJU Vâlcea au fost testaţi NEGATIV la COVID-19

/

Pentru că în judeţul Vâlcea s-a creat panică în rândul populaţiei cu privire la persoanele internate la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, trebuie să precizăm că, până în acest moment, toate testele efectuate pacienţilor sunt NEGATIVE.

De la începutul crizei şi până acum, la Boli Infecţioase au fost internate 19 persoane, iar după ce trei teste au confirmat că pacienţii nu au în organism virusul COVID-19, 11 dintre ei au fost externaţi. Acum, la SJU Vâlcea mai sunt internate 8 persoane. Testul de prima zi efectuat acestora a ieşit NEGATIV şi se aşteaptă să treacă o perioadă pentru a vedea cum ies testele din ziua 12 şi ziua 13. Toate persoanele internate au simptomatologie de gripă şi vin din zonele roşii sau galbene din Europa. Ca atare, întrunesc toate criterii pentru a fi considerate suspecte de coronavirus. Însă, repetăm, până acum, toate testele au ieşit NEGATIV.

De câte ori are ocazia, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, dr. Dan Ponoran, face un apel important către cetăţeni: „Staţi acasă! Ajutaţi-ne să trecem cu bine peste această încercare! Staţi acasă, respectaţi igiena corporală!”.

AŞADAR, ASCULTAŢI ÎNDEMNUL AUTORITĂŢILOR: STAŢI ACASĂ! SĂ SPUNEM STOP VIRUSULUI COVID-19!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like