Preşedintele Rădulescu la Târgul de Turism: „Vâlcea e cel mai frumos judeţ şi merită vizitat şi explorat!”

/

Vineri, 10 martie 2017, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a deschis standul judeţului Vâlcea la Târgul de Turism al Olteniei. Importantul eveniment se desfăşoară la Craiova în perioada 10 – 12 martie 2017, iar preşedintele Rădulescu speră ca prin prezentarea potenţialului turistic al judeţului nostru să tragă cât mai multe persoane pe meleagurile noastre.

„Am avut bucuria ca împreună cu prietenii şi colegii mei de la Consiliul Judeţean Vâlcea să deschidem, astăzi, standul de prezentare al judeţului Vâlcea la cea de-a II-a ediţie a Târgului de Turism al Olteniei.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului, în special colegelor de la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Vâlcea, care au amenajat standul nostru, şi meşterilor populari, artizani ai prelucrării lutului şi borangicului, care ni s-au alăturat pentru a prezenta, pe viu, publicului larg, aceste nobile meşteşuguri.

Sper ca în aceste zile să convingem cât mai mulţi vizitatori că Vâlcea este cel mai frumos judeţ din România şi că merită vizitat şi explorat, atât pentru frumuseţea cadrului natural şi a lăcaşelor monahale, cât şi pentru superbele tradiţii, păstrate cu sfinţenie de oamenii acestor locuri, din cele mai vechi timpuri.

Închei prin a vă spune că astăzi (vineri, 10 martie 2017  – n.r.), aici, s-a născut o idee: Organizarea unui târg regional de turism, la Vâlcea” – a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.