RÂMNICU VÂLCEA: Campanie de adopție a câinilor fără stăpân

/

Iubitorii de animale din judeţul Vâlcea au dat startul unei campanii intensive de adoptare a câinilor fără stăpân de la Adăpostul Public Feţeni din municipiul Râmnicu Vâlcea. Acest proiect a fost iniţiat de Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, mai precis de Costi Ţiţirigă, un tânăr orfan de la Orfelinatul Nord, care-şi dedică timpul liber pentru a salva câinii de pe stradă şi pentru a le găsi ulterior o familie.

Trebuie precizat că actele de adopție sunt întocmite pe loc la Adăpostul Feţeni, patrupedele putând fi preluate direct de potențialii proprietari. Însă, iubitorii de animale care fac o adopţie trebuie să ştie că îşi asumă anumite responsabilităţi, iar dacă autorităţile descoperă că maidanezii adoptaţi sunt eliberaţi din nou pe străzi, ei riscă amenzi usturătoare.

„Adăpostul Public Feţeni adăposteşte 500 de suflete, care asteapta un stapan! Ne-ar placea sa vedem campanii de adoptii initiate de autoritati, cat si mediatizarea acestor catei, asa cum se intampla in alte orase. De ce s-a ajuns aici, de ce sunt atat de multi câini pe străzi?! Simplu, din cauza iresponsabilitatii si neimplicarii noastre!

Haideti sa facem mai mult decat sa ne plangem si sa nu asteptam tot timpul sa faca altii! Poate parea un cliseu….dar soarta lor e chiar in mainile noastre!” – este mesajul lansat de tânărul Costi Ţiţirigă.

loading...

You May Also Like