RÂMNICU VÂLCEA: Finaliștii Galei iUmor de la Antena 1 la Teatrul Anton Pann

Glumele frumoșilor „nebuni” din finala concursului iUmor ajung şi la noi în Râmnicu Vâlcea. Vineri 17 noiembrie, ora 19.00, la Sala Mare, Ana, George, Ionuț, Rux & Coco ne propun un show de zile mari, un SHOW de stand up comedy care se va lăsa cu hohote de râs. Suntem convinși că așteptați cu nerăbdare întâlnirea cu cei cinci, dar având în vedere că avem și o domnișoară, pe Ana Maria Calița, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, zicem noi că întâlnirea va deveni și mai interesantă. Ana Maria și-a cucerit pur și simplu telespectatorii cu un show foarte bun. Facem această precizare ca să vedeți că și fetele sunt bune, chiar foarte bune pentru a face stand up comedy. George Tănase și-a făcut un nume imitându-l pe Marian Vanghelie, Ionuț Rusu a venit cu cele mai tari rugăciuni amuzante, pe care Cheloo le-a apreciat foarte mult, iar cu cei doi, Rux & Coco, am făcut, cum s-ar spune, o burtă de râs atunci când și-au făcut numărul cu o melodie de a lui Smiley pe ritmuri de manea.

Valoarea unui hohot de râs din toată inima, așa cum spune știinţa de azi, ne oxigenează creierul, ne relaxează, eliberează endorfinele, contribuind în felul acesta la stimularea sistemului imunitar. Din când în când merită să mai lăsăm grijile la o parte și să ne umplem sufletul cu o porție zdravănă de râs.

În spectacolul de vineri 17 noiembrie, de la Teatrul Anton Pann, ora 19.00, suntem siguri că vom regăsi unele momente care i-au consacrat și nu numai. Întâlnirea fiind programată nu vă mai rămâne decăt să vă înarmați cu o burtă mare pentru a primi o portie zdravană de umor, atât cât să vă ajungă pentru un an.

loading...

You May Also Like