RÂMNICU VÂLCEA. S-a stabilit programul pentru “Decembrie Magic”

Ne apropiem cu pași repezi de luna decembrie, o lună magică pentru toți românii care se vor bucura de sărbătorile de iarnă. Anul acesta, manifestările din toată țara, dar și din Vâlcea, vor fi cu atât mai speciale cu cât se va sărbători și Centenarul Marii Uniri. Tocmai de aceea, Primăria Râmnicu Vâlcea a pregătit o serie de evenimente culturale de-a lungul întregii luni. Municipalitatea intenţionează să organizeze, ca la fiecare sfarşit de an, în luna decembrie, o serie de evenimente festive care să marcheze atât momentele importante ale creştinătăţii – Sfântul Nicolae, Naşterea Domnului – Crăciunul, cât şi pe cele laice/istorice – 1 Decembrie și Revelionul în stradă. Ca urmare, consilierii locali au aprobat recent un calendar al evenimentelor festive din cursul lunii decembrie 2018, precum şi a bugetul aferent organizării acestor, după cum urmează:

Calendar al evenimentelor festive din luna decembrie 2018

Sâmbătă, 1 decembrie 2018

Spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri / aprinderea iluminatului festiv /deschiderea Târgului “Decembrie Magic” / deschiderea patinoarului (zona centrală)

Miercuri, 5 decembrie 2018

Spectacol de colinde dedicat lui Moş Nicolae / aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun (zona centrală)

Sâmbătă, 15 decembrie 2018

Concert de colinde “Născut in Decembrie” (zona centrală)

Duminică, 16 decembrie 2018

Spectacolul “Viflaim” al Teatrului Municipal “Ariel” (zona centrală)

Joi, 20 decembrie 2018

Spectacol de colinde dedicat lui Moş Craciun ora 18.00 (zona centrală)

Luni, 31 decembrie 2018

“Revelion 2019” / foc de artificii (zona centrală) Notă: la acest program, urmează să mai fie adăugate alte evenimente, derulate pe scena din zona centrală de către unităti şcolare din municipiu sau structuri din domeniul cultural.

Bugetul estimativ pentru organizarea tuturor acestor evenimente este de 476.000 lei (TVA inclus).

loading...

You May Also Like