RAZII la firmele de PRELUCRARE a LEMNULUI în RÂMNICU VÂLCEA și DRĂGĂȘANI

Polițiștii vâlceni au făcut o serie de razii , scopul lor fiind acela de verificare a legalităţii activităţilor desfăşurate în domeniul silvic,aplicând amenzi de aproximativ 19.000 lei

În baza unui plan de acţiune, precum și a datelor și informațiilor deținute, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Rm. Vâlcea, au organizat şi desfăşurat, în perioada 05 – 09 iulie a.c., activităţi de verificare a legalităţii activităţilor desfăşurate în domeniul silvic, de către două societăţi comerciale cu sediul în municipiul Rm. Vâlcea și puncte de lucru în comuna Mihăeşti.

Cu această ocazie au fost constatate încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a agenţilor economici cu amenzi în cuantum total de 15.000 lei, de asemenea, fiind dispusă şi confiscarea valorică a cantităţii totale de 146,89 m.c. material lemnos, lemn rotund şi cherestea, diverse specii, în valoare totală de 59618,55 lei.

You May Also Like