Restaurant de lux cu “chef” celebru la Ramada Râmnicu Vâlcea

Ramada by Wyndham Râmnicu Vâlcea cel mai nou și unicul hotel de brand internațional din județ aduce în orașul dumneavoastră un nou restaurant cu o bucatarie condusă de către chef Daniel Zinke.

Sago Urban Cuisine este alegerea ideală pentru un mic dejun variat, întâlniri de afaceri sau cine romantice. Amplasat la parterul hotelului, în imediata vecinătate a parcului Mircea cel Bătrân, restaurantul dispune de o terasă generoasă.

Restaurantul cu specific urban este remarcat prin design-ul modern, luxuriant, iar atenția la detalii și ospitalitatea personalului vor asigura satisfacția unei experiențe culinare de povestit. Meniul este realizat din ingrediente alese cu grijă, conceput cu multă creativitate și cunoașterea echilibrului tuturor produselor, în așa fel încât fiecare client să se poată bucura pe deplin de delicioasele preparate. De asemenea, meniul reprezintăo explozie de ingrediente atent selecționate, fiind sub semnătura unuia dintre cel mai apreciat chef de la emisiunea Chefi la Cuțite, proaspăt întors de la Berlin.

Meniul de bauturi nu se lasa mai prejos, lista de vinuri fiind una atent selectionata, atat de pe melaguri autohtone, cat si de peste ocean.

Restaurantul Sago Urban Cuisine inspiră eleganță, intimitate și bun gust, sub toate formele sale!

Specialite du Chef: Antricot de vită Wagyu cu unt aromatizat, Haxe de miel la cuptor cu piure de țelinăși spanac, Supă cremă de pește și fructe de mare.

loading...

You May Also Like