Scade rata de infectare în RÂMNICU VÂLCEA. Scăpăm de măsurile suplimentare!

Un ultim raport al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea, publicat azi, 18 aprilie 2021, arată că rata de incidență în municipiul reședință de județ a scăzut sub 4,00 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, începând de săptămâna viitoare scăpăm de măsurile suplimentare impuse în week-end. Mai precis, rata de infectare în Râmnicu Vâlcea a ajuns 3,83 la mia de locuitori, fiind în scădere de zile bune.

Veștile bune continuă, pentru că și în restul județului numărul cazurilor de coronavirus sunt în scădere, azi fiind raportate 32 de noi cazuri. Vâlcea se află în acest moment în Scenariul Galben, cu o rată de infectare de 2,54 la mia de locuitori.

În cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea, din data de 4 ianuarie 2021 și până vineri, 16 aprilie 2021, au fost vaccinate 39.763 de persoane (atât din etapa I –  personal medico-sanitar, cât și din etapa a II-a dedicată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu afecțiuni cronice și personalului din domenii de activitate esențiale).

loading...

You May Also Like