SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 04 – 10 septembrie 2021

/

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 04  – 10 septembrie 2021 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Decebal, Știrbei Vodă, Caporal Hangiu, Eftimeștilor, Spicului, Copăcelu intersecție cu Ocnele Mari, Danil Ionescu intersecție cu Radu de la Afumați.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Digului, Știrbei Vodă, Buda, Câmpului și Calea București.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor și Goranu. 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:- s-a igienizat perimetrul rezervorului Petrișor;- s-a ridicat la cotă cămin de canalizare menajeră pe strada Aleea Teilor;- s-a refăcut rețea de canalizare pe bulevardul Pandurilor;- s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;- s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;- au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.  

          REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Kalamata, strada Calea lui Traian – blocurile 15 și S31, strada Luceafărului – blocul A22, strada Dacia – blocurile 15 și A2, strada General Magheru – blocul G, strada Matei Basarab – blocurile 31, 98 și 132, strada Ostroveni, strada Independenței, strada Petrișor, strada Republicii – blocul N29, strada Dr. Hacman – blocul 28, strada Cătăneștilor, strada Sacerdoțeanu,  strada Lucian Blaga, strada Nicolae Iorga – blocurile A26, A27 și A32, strada I.C.Brătianu – blocul A70 și bulevardul Dem Rădulescu.

          7 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 7 apometre, dintre care 5 apometre verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 9 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 19 avize de amplasament și 2 avize tehnice.         

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

loading...

You May Also Like