Situaţia COVID19 în VÂLCEA, la sfârşitul acestei săptămâni

/

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județul Vâlcea, la data de 5 iunie, se prezintă astfel: 7 persoane în carantină instituționalizată, 1.848 persoane aflate în autoizolare la domiciliu și opt persoane diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 internate în prezent în unități spitalicești din județ.

Totodată, până în acest moment, 25 dintre persoanele diagnosticate în județ cu noul coronavirus au fost declarate vindecate și externate, două au decedat, iar alte două persoane  se află internate în spitale din alte județe. 

De la ultima informare de presă, au fost înregistrate patru noi cazuri de îmbolnăvire, starea de sănătate a acestor persoane fiiind în momentul de față următoarea: trei persoane asimptomatice și o persoană cu o formă ușoară de boală.

La secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, în prezent, este internat un pacient care, potrivit reprezentanților Spitalului Județean, este ventilat mecanic.

Polițiștii și jandarmii vâlceni au continuat și în ultimele 24 de ore acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, desfășurând în acest interval de timp 38 de misiuni specifice pentru a se asigura că cetățenii respectă măsurile impuse în această perioadă. Au fost verificate circa 1.700 de persoane, trei dintre acestea fiind amendate pentru nerespectarea măsurii de carantinare/izolare. Valoarea celor două sancțiuni aplicate se ridică la 11.000 de lei.

loading...

You May Also Like