Situația lucrările derulate de APAVIL în Râmnicu Vâlcea, în perioada 11 – 17 mai 2019

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 11 –17 mai 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile:Digului, Luceafărului, Henri Coandă – Bl. N6, Intrarea Nicolae Popescu Rebus și zona Ostroveni – Bl. A9 și Bl. C26, sc. C.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe strada Digului nr. 44.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru. 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:- continuă lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe strada Schitul Troianu , etapa II;- au început lucrările pentru execuția rețelei de apă potabilă pe strada Fețeni (platou Deep Forest Fest);- s-a asigurat asistență tehnică pe străzile: Râureni nr. 290B șiIntrarea Ion Angelescu nr.8;- a fost înlocuit racordul de canalizare și s-au montat 2 căminecanalizare pe str. Ostroveni – Bl. A23;- au fost decopertate 5 cămine de canalizare pe str. Depozitelor;​- au început lucrările de construire a rețelei de canalizare pluvială, în regim de avarie, pe str. Carol I intersecție cu Splaiul Independenței;- au fost curățate căminele de canalizare pe str. Constantin Dălban;- ​s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; – s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;- au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Piața Simian; str. Ostroveni – Bl. C11; str. Ioana Radu; str.Matei Basarab – BL.118; str. Ostroveni – BL. A23; Pasaj Bogdan Amaru; str. Mihai Viteazu; Bl. Oltchim; BL. C32; str. Doctor Hacman- BL.85; str. Calea lui Traian – BL. D1; str. Henri Coandă – BL. N4.

47 APOMETRE VERIFICATŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 47 apometre, dintre care 42 verificate și înlocuite și 5 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 6lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 52 avize de amplasament și 2 avize tehnice.      

loading...

You May Also Like