Personal medical de la SJU Vâlcea, instruit la “Matei Balş” pentru a folosi aparatul de testare COVID-19

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea anunţă că au fost lansate demersurile pentru achiziţia publică a aparatului de testare pentru COVID-19. Fondurile necesare au fost alocate zilele trecute de Consiliul Judeţean Vâlcea. Mai mult, pentru ca atunci când va fi adus aparatul să poată fi imediat folosit, s-a luat decizia ca personal de la Laboratorul de Analize Medicale din cadrul SJU Vâlcea să meargă la “Matei Balş” pentru instruire.

“Urmare a  aprobarii alocarii fondurilor necesare pentru achizitionarea si dotarea Laboratorului de Analize Medicale cu un Echipament complet analizor Real Time PCR”, de catre Consiliul Judetean Valcea, au fost lansate demersurile in vederea organizarii procedurii de achizitie publica

​Echipamentul mai sus mentionat are scopul de a eficientiza activitatea de triere si izolare a pacientilor suspecti de COVID-19.

​Personal medical din cadrul Laboratorului de Analize Medicale se va deplasa incepand de luni, 30.03.2020 la Institutul de Boli Infectioase Matei Balş Bucuresti, pentru instruire tehnica” – precizează SJU Vâlcea, într-un comunicat oficial.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like