Strategii utile în jocurile de noroc

/


Jocurile de noroc, așa cum rezultă și din denumire, se bazează în mare parte pe noroc. Cu toate acestea, nu doar norocul își spune cuvântul. Indiferent de ce alegi, fie că preferi cazinoro.com/păcănele-gratis/, fie că preferi jocurile cu cărți și zaruri, te poți folosi de anumite trucuri și strategii.

Ofertele cazinourilor sunt diversificate. Atunci când joci pe platforme de joc precum Favbet, ai la îndemână diverse categorii de joc. Fiecare are propriul RTP și în funcție de alegere, poți câștiga mai mult sau mai puțin. Însă, dacă te folosești de anumite strategii poți avea mai multe șanse de câștig.

Strategii în jocul de ruletă

Ruleta este jocul de masă la care pot fi utilizate cele mai multe strategii de joc. Unele sunt mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. Aceste strategii implică urmărirea progresului jocului și efectuarea mișcărilor ținând cont de progresul jocului.

Strategii precum Martingale, Fibonacci sau D’Alembert sunt doar câteva din strategiile pe care le poți folosi la ruletă. Unele funcționează mai bine, altele mai puțin. Totuși, este recomandat să le testezi înainte de a plasa pariuri mari și de a te implica mai intens în joc.

Fiecare strategie are modul său de funcționare. Strategia Martingale presupune concentrarea atenției pe anumite tipuri de pariuri, precum cele pe culoarea sau paritatea / imparitatea numerelor. În schimb, șirul ui Fibonacci face referire la plasarea mizelor ținând cont dacă ultimele pariuri au fost sau nu câștigătoare și se va utiliza șirul lui Fibonacci. Dacă vei opta pentru D’Alembert, atunci vei merge pe prezumția că vei avea la un moment dat un șir de 4 sau 5 pariuri câștigătoare.  

Strategii de folosit la păcănele

Păcănelele țin mai mult de noroc. Spre deosebire de ruletă, aici nu poți aplica strategii complexe. Totuși, te poți folosi cu succes de anumite trucuri de joc care să îți sporească șansele de câștig. Un astfel de truc constă în controlarea parțială a volatilității jocului. Poți face asta prin utilizarea funcției Gamble, dacă aceasta este disponibilă. Astfel, îți poți dubla câștigurile, dar le poți și pierde.

Apoi, poți juca până ce vei atinge câștigul pe care ți l-ai propus la început. Poți folosi mize mici, iar după ce vei folosi funcția Gamble, îți poți dubla pariul dacă ți-ai dublat câștigul cu ajutorul funcției.

Poți folosi o strategie similară cu cea Martingale, doar că vei aplica invers principiul. Vei începe să joci cu mize mici pe care le vei crește treptat.

Strategii de joc în Blackjack și Baccarat

La jocurile de masă Blackjack și Baccarat poți aplica strategii similare cu cele de ruletă, unele fiind chiar identice. Prin urmare, poți folosi la Baccarat strategii precum Martingale, Labouchere, Fibonacci sau D’Alembert.

Blackjack e un joc la care nu poți aplica aceleași strategii. În acest caz, odată ce vei prinde experiență la celebrul joc „21”, vei putea folosi strategii de un nivel mai avansat. Strategii precum „Perechea perfectă”, „Bust Bonus” și „Royal 20” pot da randament dacă cunoști foarte bine regulile jocului și ai dobândit o oarecare experiență.

În concluzie

Jocurile de masă pot fi cu adevărat provocatoare. Regulile nu sunt complicate și pot fi înțelese cu ușurință atât timp cât îți face plăcere să joci. Jocurile de acest tip se bazează preponderent pe noroc, dar te poți ajuta de strategii pentru a câștiga mai mult.

Unele strategii pot fi mai eficiente, iar altele e posibil să nu te ajute prea mult uneori. Din acest motiv, cercetarea este importantă. Poți consulta părerile jucătorilor care utilizează aceste strategii, dar și articolele cu scop informativ pentru a decide care strategie e potrivită pentru tine. Până la urmă, experiența și strategia fac echipă bună.

( Licenta 1784/27.07.2022 )

🅿️

loading...

You May Also Like