Teatrul Ariel Râmnicu Vâlcea organizează ateliere de teatru pe skype pentru copiii de toate vârstele

Actrița Anca Olteanu, director adjunct al Teatrului Ariel din Râmnicu Vâlcea, a făcut un anunț pe pagina de Facebook a instituției referitor la activitățile recreative pentru cei mici. Acțiunea organizată de aceasta vine cum nu se poate mai bine într-o perioadă în care micuții (și nu numai) trebuie ținuți în case. Redăm mai jos textul actriței: 

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea a pregătit publicului o altă surpriză online. Cei mici au ocazia să uite de plictiseală și să-și petreacă timpul liber cât mai distractiv cu putință, începând de săptămâna viitoare, în intervalul orar 12:00 – 13:00. Copiii sunt așteptați (de această dată) zilnic pe contul de skype Teatrul Ariel ca să descopere într-un mod interactiv atelierele de teatru coordonate de Anca Olteanu. Marea provocare constă în implicarea constantă a prichindeilor în secretele magice ale teatrului. Așadar, cine vrea să facă exerciții de dicție, cine dorește să descopere povești cu final neașteptat și să învețe tot felul de jocuri atractive ne găsește la un click distranță. Și costumul de mișcare trebuie pregătit de toți participanții deoarece vor avea parte de multe, foarte multe provocări interesante. Sunt oare și părinți care vor să devină actori (pentru o oră) alături de copii lor? Înscrierile se fac în mesaj privat pe pagina oficială de facebook a teatrului https://www.facebook.com/teatrul.ariel/ 

Fiecare sesiune este alcătuită dintr-un număr maxim de 10 cursanți! La finalul cursurilor, participanții vor prezenta un spectacol-lectură, spectacol ce va fi postat pe pagina oficială a teatrului, la adresa ce este menționată mai sus! Vă așteptăm cu drag, pe skype, la atelierele de teatru!

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like