Tipuri de pariori sportivi pe care o să îi întâlneşti

/

Dacă ai cunoştinţe aprofundate despre un sport este imposibil să nu exploatezi oportunităţile pe care pariurile sportive ţi le oferă. Dacă tot stai ore întregi şi urmăreşti competiţiile sportive preferate, de ce să nu faci şi nişte bani? Îmbini pasiunea cu inspiraţia şi îţi consolidezi în acest fel şi finanţele proprii. Sportul are marea proprietate că aduce laolaltă oameni din diferite categorii sociale, aşa că vei întâlni diverse tipologii de jucători, care te pot surprinde. Despre aceste tipologii vom face vorbire în rândurile următoare, aşa că dacă doreşti să realizezi unde te încadrezi, citeşte cu atenţie rândurile următoare.

Jucătorul obscur

Toţi jucătorii de cazino ştiu ce înseamnă păcănele cu fructe şi sunt atraşi către aceste jocuri pentru modul simplu în care se joacă. Nu îţi trebuie statistici sau strategii elaborate pentru a juca la păcănele, pur şi simplu apeşi un buton şi vezi dacă ai câştigat sau nu. În pariurile sportive însă dacă vrei să ai succes trebuie să te informezi de fiecare dată. Dacă eşti fan fotbal, atunci te va interesa dacă echipa ta favorită este în plin vârf de formă şi dacă echipa oaspete s-a întărit cu jucători noi.

Nu în ultimul rând te interesează numărul de accidentaţi din fiecare tabără dar şi cartonaşele pe care jucătorii le-au acumulat. Deşi par puerile, aceste informaţii te ajută să îţi conturezi o imagine despre jocul care va începe şi în acest fel poţi paria cu şanse reale de câştig.Acest lucru însă nu îl face un jucător obscur, care îşi bazează rezultatul unei competiţii sportive pe informaţii la fel de obscure. Şi oricât ar părea de ciudat, de cele mai multe ori un asemenea jucător câştiga mai tot timpul. Explicaţia este una simplă, se bazează întotdeauna pe intuiţie şi ia decizii pe moment, fără să consulte vreo statistică sau să se bazeze pe date reale. Pur şi simplu are o sclipire, îşi pune intuiţia pe un eveniment sportiv şi acesta se dovedeşte câştigător. Cât de simplu, nu-i aşa!

Cel care îşi pierde bugetul repede

Cu siguranţă că şi un jucător obscur dar şi unul care cunoaşte sport cu adevărat sunt predispuşi să facă acest lucru. În pariurile sportive poţi câştiga bani pe un singur eveniment numai dacă pariezi sume mari de bani. Ideea de a pune pe un bilet un număr de zeci de evenimente este una greşită, pentru că speculează ideea de câştig mare cu bani puţini. Ori acest lucru nu se întâmplă mai deloc, pentru că există o teorie a probabilităţilor care spune că un bilet cu multe evenimente are şanse puţine sau deloc de reuşită.

Dar ca să îţi pierzi bugetul rapid este caracteristic jucătorilor agresivi, care vor totul sau nimic. În general aceşti jucători au slujbe decente şi pariurile sportive nu fac parte integrantă din viaţa lor. Pariază sporadic, însă atunci când o fac, o fac în forţă. Pariază sume mari şi merg mai tot timpul pe instinct. Nu poţi să îi caracterizezi ca fiind dependenţi de pariurile sportive dar în mod sigur că stilul lor de joc îi poziţionează aproape de acest risc. În fond şi un jucător care petrece ore întregi într-un cazino trebuie şi el să să cheltuiască nişte bani.

Diferenţa este că acesta din urmă o face în repere de ore în timp ce un parior agresiv îşi pune la bătaie toţi banii dintr-un foc. Un asemenea jucător merge întotdeauna pe principiul că banii se câştigă mai repede pe un singur pariu inspirat decât să pierzi ore întregi într-un cazino şi câteodată chiar are dreptate. Modalitatea aceasta de pariere este una deosebit de periculoasă pentru cel care o aplică pentru că îl solicită puternic financiar. Este posibil să înregistreze şi câştiguri însă pe general, un asemenea jucător înregistrează de cele mai multe ori pierderi masive.

Cel care ştie lucruri din interior

Este imposibil să nu fi întâlnit un astfel de jucător la casa de pariuri unde obişnuieşti să îţi pui biletele norocoase. Acest tip de jucător este omniprezent în toate cazinourile şi întotdeauna dă senzaţia că le ştie pe toate. Mai mult decât atât, îşi exprimă verbal această încredere şi spune tuturor că are informaţii chiar din interior, aşa că este bine să mergi întotdeauna pe mâna lui. Cum informaţia este cheia succesului în orice activitate, te poţi întreba dacă merită sau nu să îl iei în consideraţie.

Dacă gândeşti însă la rece, nu oricine are informaţii sensibile despre vreo echipă de fotbal şi chiar dacă le are este puţin suspect ca acestea să fie împărtăşite şi altora. Cel mai bine ar fi să ţi pentru tine aceste informaţii dacă le ai şi să le foloseşti numai în avantajul tău. Dar de cele mai multe ori jucătorul care afirmă acest lucru este unul care vrea să se valideze ca un jucător de valoare în ochii celorlalţi pariori. Tot ceea ce spune el trebuie să aibă un caracter de lege şi toţi ceilalţi trebuie să ţină seama de părerile lui.

Acest tip de jucător nu este de încredere, pentru simplul fapt că aruncă o perdea de fum asupra celorlalţi jucători, împiedicându-i să ia o decizie corectă. Dacă tot vrei informaţii din interior, atunci consultă platforme de specialitate şi schimbă păreri cu alţi jucători.Ai la dispoziţie şi statistici pre-meci, aşa că încearcă măcar să le studiezi câteva minute înainte de a pune un pariu. Poate că nu îţi va aduce întotdeauna câştigul sperat dar ştii că mergi numai pe mâna ta şi că nu poţi imputa altuia eşecul tău.

Concluzie

Este adevărat că în pariurile sportive vei întâlni o mulţime de tipuri de jucători. Sunt prezenţi jucătorii care se bazează pe informaţii obscure în egală măsură în care vei întâlni şi jucători agresivi, care îşi pierd imediat bugetul de joc. Dacă vrei să fi un jucător cerebral, mergi întotdeauna pe mâna ta şi informează-te întotdeauna înainte de fiecare pariu depus. Este posibil să nu câştigi întotdeauna însă vei avea certitudinea că ai făcut tot ceea ce a depins de tine, aşa că învaţă din greşeli şi aplică cât poţi de mult un joc responsabil!

🅿️

🅿️

loading...

You May Also Like