Tot ce trebuie să știi despre bonusurile de cazinou online în 2023

/

Într-o creștere permanentă din punct de vedere al numărului, cazinourile online fac tot posibilul să atragă noi clienți și pentru a-i păstra pe cei deja existenți printr-o gamă de bonusuri diferite. Sunt acordate de la rotiri gratuite la bani bonus, dar și multe alte promoții.

Promoțiile nu reprezintă o noutate în ceea ce privește paginile de casino online, ci au fost încă de la început un element nelipsit și mai nou vine și în întâmpinarea jucătorilor de păcănele, prin acordate de rotiri gratuite fără depunere. Pe lângă ofertele fără depunere, mai sunt cele oferite drept ca recompensă de loialitate, de ziua de naștere, dar și cele unde este necesară o depunere minimă.

Bonusurile fără depunere

Cel mai ușor mod de a atrage clienți noi este de a le face cunoștință cu oferta întreagă, unde se regăsesc numeroase sloturi sau jocuri de masă. Pentru a putea obține un cod bonus fără depunere uneori este suficient să deschizi cont pe platforma care oferă o asemenea promoție Așa cum îi spune și denumirea, nu este necesară o depunere anume, ci uneori este nevoie doar să validezi contul, ie printr-un link trimis prin e-mail și apoi bonusul este automat creditat în contul de jucător.

Bonusurile de bun venit

Disponibil pentru fiecare platformă de jocuri de noroc online, bonusul de bun venit este însoțit de avantajele și dezavantajele sale. Este acordat doar clienților noi și o singură dată, dar pe de altă parte permite explorarea platformei cu bani bonus pe lângă cei depuși.  Pe lângă bonusul de 100% până la o anumită valoare menționată în pagina promoției, uneori vine și cu rotiri gratuite. Toate aceste beneficii adunate sub denumirea de bonusul de bun venit sunt supuse unor termeni și condiții pe care le descoperi pe fiecare platformă.

Ce trebuie să știi despre aceste bonusuri

Acordarea de bonusuri se face doar în anumite condiții pe care este extrem de important să le cunoști, iar unele dintre reguli sunt comune pentru toate cazinourile online. Timpul în care un jucător poate folosi aceste bonusuri acordate și în care poate converti banii bonus în bani reali este limitat. Datele de expirare pot varia de la câteva ore și până la câteva zile sau chiar luni, totul diferă de la tipul și valoarea bonusului.

Atenție la jocurile unde poți juca bonusul

Spre deosebire de banii bonus acordați și care pot fi jucați la orice tip de joc din cadrul cazinoului, rotirile și tichetele gratuite sunt uneori acordate doar pentru anumite tipuri de jocuri.  Fie promoția poate include bani bonus acordați doar pentru anumite tipuri de jocuri, cum ar fi sloturile, nu și pentru jocurile de masă cum sunt ruleta, blackjack, baccarat, poker, video poker și loto.

Citește termenii și condițiile

Biblia fiecărei promoții o reprezintă setul de termeni și condiții, care te vor ajuta să înțelegi mai repede fiecare principiu al ofertei. Informațiile furnizate vin în ajutorul jucătorului pentru a putea îndeplini mai ușor cerințele și astfel banii bonus să fie convertiți în bani reali și apoi retrași.  Spre exemplu, doar anumite jocuri contribuie la rularea bonusului, iar un operator poate interzice un set de jocuri unde pot fi folosiți banii primiți sub formă de bonus.

loading...

You May Also Like