TRAGEDIE: Două persoane din Vâlcea au murit în cutremurul din Italia

/

UPDATE 3: Detalii infioratoare. Cu doar cateva zile inainte sa se afle despre decesul celor doi  soti Paunescu, care au murit in urma cutremurului din Italia, fiica lor Diana si-a cautat disperata parintii, facand apel chiar si pe retelele de socializare. Ea le-a marturist cunoscutilor ca „blocul unde au stat ai mei nu mai este decat o gramada mare de de moluz”. Cadavrele sotilor au fost gasite dupa mai multe zile de la producerea cutremurului. Sicriele lor au fost duse in comuna Fartatesti, in satul Dăncăi, acolo unde vor fi inmormantati in data de 1 septembrie 2016.

UPDATE 2:  „Prefectul Radu Renga este alături de rudele familiei Păunescu din comuna Fârtățești în greaua suferință cauzată de pierderea soților Păunescu Simona, în vârstă de 43 de ani, și Păunescu Victor, în vârstă de 52 de ani, în urma cutremurului devastator petrecut în centrul Italiei săptămâna trecută.
Pe această cale, prefectul Radu Renga transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!” – este mesajul transmis de Prefectura Valcea.

UPDATE: Sicriele cu corpurile neinsufletite ale celor doi soti casatoriti la Fartatesti au fost aduse in urma cu putin timp in localitatea respectiva.

Două persoane din judeţul Vâlcea, soţ şi soţie, au murit în cutremurul din Italia. Este vorba despre Simona Păunescu – 43 de ani şi Victor Păunescu – 52 de ani, din comuna Fârtăţeşti. Cei doi au plecat in Italia la munca.

În cursul zilei de marţi, 30 august 2016, trupurile neînsufleţite ale celor doi soţi vor fi aduse în judeţul Vâlcea, iar în data de 1 septembrie 2016, ei vor fi înmormântaţi în comuna Fârtăţeşti.

Stire în curs de actualizare…

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “TRAGEDIE: Două persoane din Vâlcea au murit în cutremurul din Italia

Comments are closed.