“Un dușman al poporului”, probabil ultima piesă regizată de Adrian Roman la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea

Premieră la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea în seara zilei de duminică, 1 iulie 2018, de la ora 19.00. Piesa “Un dușman al poporului” va fi pusă în scenă de actorii Dan Pughineanu, Andrei Cătălin, Nicole Burlacu, Andrei Brădean, Ana Șușca, Tavi Costin, Alexandru Beteringhe.

Piesa de teatru este în regia directorului Adrian Roman și este foarte posibil să fie ultimul spectacol al talentatului și experimentatului regizor.

“Nu știu de ce, dar în urmă cu câțiva ani, mi-a trecut prin minte gândul că ultimul meu spectacol pe scena Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea ar putea fi un Ibsen, Un dușman al poporului. Poate pentru că m-am simțit uneori, aici, ca un intrus, ca un <dușman al poporului>? Nu știu, poate…, dar iată că a venit și acest moment.
Vă propun un spectacol care ne întreabă dacă mai este loc pentru relații umane autentice într-o lume luată în stăpânire de dorința de putere, imagine publică, interese politice, superficialitate și lipsă de discernământ.
Mulțumesc, dragă Teatrule Anton Pann și oamenilor care mi-au acordat încrederea și privilegiul de a face teatru aici pentru aproape 25 de ani” – a declarat regizorul Adrian Roman.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like