FOTO-VIDEO. O dubă cu tuburi de oxigen a luat foc în Ostroveni

/UPDATE 4: Potrivit ISU Vâlcea, cauza probabilă a producerii exploziei, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este “aprinderea scăpărilor de gaze (acetilenă) în interiorul autovehiculului de la scânteile produse in urma utilizării închiderii centralizate”.

UPDATE 3: IPJ Vâlcea anunță că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpa, prevăzută de art 255, alin. 1 si 2 din Codul penal, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

UPDATE 2: Conform martorilor de la fața locului, duba aparține unei societăți comerciale ce se ocupă cu întreținerea instalațiilor de alimentare cu gaz metan, care avea o lucrare în zonă. În momentul în care șoferul a apăsat pe telecomanda mașinii pentru a o deschide centralizat, vehiculul a explodat, aruncându-l la câțiva metri. O altă persoană care se afla în zonă a suferit escoriații, iar o femeie a suferit un atac de panică. În urma exploziei, 17 mașini din zonă au fost avariate. De asemenea, 4 apartamente au fost afectate.
Polițiștii locali, în frunte cu șefa Serviciului Rutier – Liliana Neghină și cu agenții Donțu și Radu, au fost primii care au ajuns la fața locului, luând primele măsuri de identificare a victimelor și de izolare a perimetrului.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Pompierii fac cercetări la fața locului.

Un incendiu are loc în aceste momente în municipiul Râmnicu Vâlcea, în cartierul Ostroveni, în spatele blocului B13. Din primele informații, o dubă cu tuburi de oxigen a luat foc, explozia afectând și câteva apartamente din blocul respectiv.
Martorii spun că ar fi o și victimă care a trecut la un metru de dubă în momentul în care a explodat.

vom reveni cu amănunte!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like