Mașini jefuite în parcările din Râmnicu Vâlcea. Hoții, reținuți!

Furturile din mașini au luat amploare în ultimul timp pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Nu mai departe de zilele trecute, polițiștii au prins și reținut patru persoane care au jefuit într-o singură noapte șase autoturisme din parcările de pe raza orașului. Oamenii legii i-au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din municipiu și au plecat în urmărirea lor, prinzându-i la Slatina.

“Polițiștii au reținut patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, bănuiți că ar fi spart geamurile a șase autoturisme, sustrăgând bunuri din două mașini, în noaptea de 27/28 octombrie a.c., pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. În fapt, persoanele bănuite ar fi spart geamurile laterale a șase mașini parcate și ar fi sustras din două autoturisme, un încărcător de telefon, un selfie-stick, o geantă, 300 de lei, dar și alte bunuri, provocând un prejudiciu total de 4.700 de lei.

Polițiștii au demarat imediat investigațiile, iar persoanele bănuite au fost identificate, pornindu-se în urmărirea acestora.  Cei în cauză au fost depistați în municipiul Slatina, județul Olt, dispunându-se reținerea a patru persoane din cele cinci cercetate în cadrul dosarului penal constituit” – precizează IPJ Vâlcea.   

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like