Medici șefi noi de secție la SJU Vâlcea. Președintele CJ: „Nu merită felicitați toți medicii din spital”

/

În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Vâlcea, ce a avut loc miercuri, 10 octombrie 2018, aleșii județeni au luat act de numirile în funcție a cinci noi șefi de secție din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, în urma susținerii unor concursuri. Așadar, Magdalena Pomană este noul șef al Secției Medicale, actualul manager Dan Ponoran a câștigat și concursul de șef al Secției Chirurgie Generală, la Secțiile Psihiatrie I și II noii șefi sunt medicii Elena Georgiana Angheluș și Angela Chilom, iar la Obstetrică – Ginecologie concursul a fost câștigat de medicul Marian Stoica.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a profitat de ocazie pentru a avertiza că anumite cadre medicale din Spitalul Județean Vâlcea încă mai au probleme de comportament față de pacienți, iar acest lucru trebuie să înceteze.

„Nu merită felicitați toți medicii din Spitalul Județean Vâlcea, dar sunt și doctori cărora trebuie să le aducem mulțumiri pentru activitatea lor. Dar, ca în orice structură, mai sunt și probleme, pe care sunt convins că administrația spitalului le va rezolva. La fel cum cred că lucrurile nu se fac cu rea-voință” – a spus Constantin Rădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like