UPDATE: Maria Tudor si fiicele sale au fost puse sub control judiciar

/

UPDATE 16.30: Răsturnare de situaţie la Parchetul Vâlcea. Se pare că Maria Tudor, în cele din urmă, a găsit puterea de a da declaraţii în faţa procurorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În urmă cu puţin timp a început audierea ei. După declaraţii, în funcţie de ceea ce vor considera procurorii, este posibil ca măsura controlului judiciar impus Mariei Tudor să fie schimbat. Vom reveni cu amănunte! 

UPDATE: Maria Tudor a fost dusă joi, 1 septembrie 2016, din nou la Parchetul Vâlcea, după ora prânzului. Din câte se pare, femeii de afaceri i-au fost aduse la cunoştinţă măsurile preventive luate împotriva ei. Mai mult, conform unor surse judiciare, Maria Tudor a dat o declaraţie pe propria răspundere că starea ei de sănătate nu-i permite să fie audiată şi astfel audierea să fie amânată pentru o dată ulterioară. 

Femeia de afaceri Maria Tudor şi cele două fiice, Elena şi Andreea Tudor, au fost puse sub control judiciar de anchetatori, sustin surse judiciare, citate de Agerpres.

Aceeaşi măsură a fost aplicată şi directorului Hotelului Olăneşti Riviera, Liliana Uţă şi directorului economic Elena Macovei.

Reamintim ca miercuri, 31 august 2016, la locuinta familiei Tudor, dar si la Hotelul Riviera din Mamaia, la Riviera din Baile Olanesti, dar si in alte locatii au avut loc perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este imens, ridicandu-se la suma de 10 milioane de euro.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.