VÂLCEA. Ambii părinți le-au murit în urma infectării cu COVID. Doi tineri au nevoie de ajutor…

O adevărată dramă trăiesc, în această perioadă, doi tineri din Vâlcea, a căror familie a fost distrusă de acest nenorocit de virus care ne-a schimbat viețile pentru totdeauna. Gabriela și Florin au rămas orfani, după ce ambii părinți (locuitori ai comunei Bujoreni) au decedat ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2. S-au stins în două săptămâni, unul după altul. 

Florin are 32 de ani și este teolog. A încercat să ajungă preot, însă nu a reușit, din motive ce nu au ținut de el.Este căsătorit, are un copil mic și stă cu familia sa în chirie, într-un apartament din municipiul Râmnicu Vâlcea. Acum, tânărul, care și-a pierdut locul de muncă atunci când s-au îmbolnăvit părinții săi, a luat-o și pe Gabriela, sora sa de 15 ani, să locuiască cu el. Fata nu mai are pe nimeni în afara fratelui său. 

Situația lor este cumplită, mai ales că financiar se descurcă destul de greu. Primul care le-a sărit în ajutor a fost primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, care a făcut o donație de 1.000 de lei și este decis să îi ajute așa cum poate. “Este un gest firesc. Sunt alături de ei și îi voi ajuta. Sunt tineri deosebiți care trec printr-o perioadă tragică. Sper să mi se alăture și alte persoane din Vâlcea în demersul meu de a-i ajuta pe acești copii” – ne-a declarat primarul Gîngu. 

Avem convingerea că Arhiepiscopia Râmnicului și Consiliul Județean Vâlcea se vor implica și le vor oferi un strop de speranță acestor tineri aflați la nevoie.

Cei care vor să ajute, ne pot contacta în privat!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like