VÂLCEA – CORONAVIRUS: 112 persoane internate în spital

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 2.329 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. 

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 112 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 35 sunt asimptomatice șicu forme ușoare ale infecției, 70 au forme medii și 7 sunt internate în secția ATI. 

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea șase persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2. 

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 1.451  din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical,până la această dată, au fost realizate 18.338 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 44 de decizii de izolare și 59 de decizii de carantină, în prezent, 461 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 358 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

loading...

You May Also Like