VÂLCEA: Şapte copii între 5 şi 11 ani au fost vaccinați împotriva COVID-19 în prima zi a campaniei

/

În prima zi a campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, la Vâlcea s-au imunizat 7 micuți. Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a anunţat, joi, 27 ianuarie 2022, că la categoria de vârstă 12-18 ani s-au vaccinat până acum peste 5.000 de adolescenți.

Vaccinul pentru copiii cu vârste între 5 şi 11 ani se administrează în 14 dintre cele 15 centre de vaccinare comunitare din judeţ, fiind organizate fluxuri separate. Centrele acestea sunt: Liceul Tehnologic Forestier din Râmnic, Şcoala Generală “Anton Pann” din Râmnic, Liceul “Brătianu” din Drăgăşani, centrul din Bălceşti, Liceul “George Ţărnea” Băbeni, Spitalul orăşenesc Brezoi, Liceul “Preda Buzescu” din Berbeşti, Căminul cultural Ruda din Budeşti, Liceul Tehnologic din Călimăneşti, Liceul “Constantin Brâncoveanu” din Horezu, precum şi în centrele amenajate în comunele Mihăeşti, Orleşti şi Suteşti.

De la începutul campaniei de vaccinare, în Vâlcea s-au administrat 228.339 doze de vaccin, numărul persoanelor imunizate cu schemă completă fiind de 145.247.

loading...

You May Also Like