VÂLCEA, sub ALERTĂ METEO. Turlă unei biserici s-a prăbușit, iar un stâlp de electricitate a căzut pe carosabil (FOTO)

/

UPDATE 3: Alte evenimente înregistrate în această seară: Copac cazut peste un gard pe str. Mihai Eminescu; Elemente de acoperis- tabla, cazute pe autoturism in mun. Rm. Valcea, str. Luceafarului; Copac cazut pe fire de curent in comuna Malaia, sat Salistea.

UPDATE 2: O parte a acoperișului mansardei care a luat foc în Ostroveni a fost smuls de vânt. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. (foto jos)

UPDATE 1: Velier răsturnat în barajul Nord. Cele două persoane aflate în velier au reușit să stabilizeze ambarcațiunea, iar aceasta a fost tractată către mal cu sprijinul echipajelor ISU. Nu solicită sprijin medical. Este vorba despre doi bărbați de 50 și 58 de ani, din Goranu, și se aflau acolo pentru agrement (vezi video jos).

Județul Vâlcea se află sub avertizare de Cod Portocaliu de vijelii, ploi abundente, grindină și descărcări electrice, dar și sub alertă de Cod Galben de inundații.

Primele efecte ale vremii capricioase au început deja să apară. În urmă cu puțin timp, pompierii din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru degajarea turlei Mănăstirii Șerbănești care s-a prăbușit peste firele de electricitate.

De asemenea, în Râmnicu Vâlcea, pe strada Topolog un stâlp de electricitate a căzut pe carosabil.

Știre în curs de actualizare, revenim cu update în funcție de evenimente…

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like