Vâlceanca Ana Maria Pătru, din nou pe cai mari! A obţinut o funcţie importantă şi a scăpat de măsurile impuse de DNA

După o perioadă neagră a vieţii ei, vâlceanca Ana Maria Pătru – fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) , e din nou pe cai mari. De curând, ea a fost numită senior advisor în cadrul Asociaţiei Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB). Decizie surprinzătoare a acestei structuri, în condiţiile în care Pătru a plecat în cătuşe de la AEP, fiind acuzată de fapte de corupţie.

Ca atare, pentru a se putea ocupa de sarcinile internaţionale ce i-au fost atribuite, Ana Maria Pătru a trebuit să solicite în instanţă ridicarea interdicţiei de a părăsi România. Zis şi făcut, atât magistraţii Tribunalului Bucureşti, cât şi cei ai Curţii de Apel admiţându-i cererea.

Conform jurnaliştilor de la stiripesurse.ro, Ana Maria Pătru a intrat deja în pâine în noua funcţie de senior advisor, ea urmând să participe, la sfârşitul lunii septembrie, la Capetown, în Africa de Sud, la conferinţa A-WEB în care se va dezbate elaborarea strategiei pentru perioada 2019 – 2025 privind implicarea femeilor în procesul electoral. Cu această ocazie, fosta şefă AEP ar urma să susţină şi cauza firmelor de IT româneşti care au deja experienţă în dezvoltarea de softuri în domeniul electoral.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.