VIDEO. Ameninţare cu bomba la cele două mall-uri din Râmnicu Vâlcea

UPDATE 4: Intervenţia forţelor de ordine la cele două mall-uri din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a încheiat. Acum este certitudine că alarma a fost una falsă, nefiind găsit nimic suspect. Persoana care a dat alarma falsă riscă o amendă între 500 şi 1000 de lei.

UPDATE 3: În urma estimărilor, din River Plaza Mall au fost evacuate în jur de 300 de persoane, în timp ce din Shopping City Râmnicu Vâlcea au fost evacuate 2500 de persoane. ISU Vâlcea susţine că apelul ar fi fost efectuat de un minor.

UPDATE 2: “Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial. Vă mulțumim pentru înțelegere!” – se arată într-un mesaj al celor de la Shopping City Râmnicu Vâlcea.

UPDATE: Potrivit IPJ Vâlcea, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea apelantului.

River Plaza Mall şi Shopping City Râmnicu Vâlcea au fost evacuate în această seară de duminică, 12 ianuarie 2020, în urma unei ameninţări cu bomba. Un apel pe 112 a anunţat incidentul, prima dată menţionându-se de mall-ul din centru, iar apoi şi de cel nou.

Deocamdată nu se ştie dacă ameninţarea se şi confirmă, cert este că echipajele de jandarmi, poliţişti şi pompieri, precum şi ofiţerii SRI au ajuns la faţa locului.

vom reveni!

Sursa: Facebook
loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like