VIDEO. Chef la un PUB din Râmnicu Vâlcea, “spart” de jandarmi. S-a lăsat cu amenzi usturătoare!

Un patron al unui Pub din Râmnicu Vâlcea împreună cu câţiva clienţi au vrut să sfideze restricţiile din această perioadă şi s-au ales cu sancţiuni în valoare totală de 35.000 lei.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri, 27 noiembrie a.c., în jurul orelor 23.30, când echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe strada Lucian Blaga din Cartierul Ostroveni, a auzit gălăgie din interiorul unui Pub.

Aparent, la terasa Pub-ului nu se afla nicio persoană, dar la o privire mai atentă, printr-o fereastră deschisă, jandarmii au observat că în spatele terasei exterioare, vizibilă trecătorilor, se afla o altă terasă închisă, în care câţiva clienţi se distrau.

La solicitarea jandarmilor de a deschide uşa Pub-ului, patronul a refuzat, ulterior retrăgându-se în bar cu clienţii şi angajaţii. După o oră de negocieri, patronul a lăsat jandarmii să intre in Pub, unde s-a procedat la interceptarea şi legitimarea celor prezenţi.

Astfel, 17 persoane cu vârste cuprinse între 18-40 de ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.000 lei pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă, iar patronul Pub-ului a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor econimici în intervalul orar 21.00-05.00.

Pentru a evita astfel de situaţii, vă rugăm să respectaţi măsurile de restricţii din această perioadă!

loading...

You May Also Like