VIDEO INCREDIBIL. Bătrân din Râmnicu Vâlcea, gesturi obsecene în autobuz pe lângă tinere

Pe site-urile de socializare a fost postat joi seara, 27 februarie 2020, un videoclip absolut incredibil. Un bătrân face gesturi obscene într-un autobuz ETA din municipiul Râmnicu Vâlcea, atingându-și organele sexuale de o tânără. Reacțiile au apărut inevitabil, iar unele persoane susțin că bătrânul nu este la prima abatere de acest gen.

“In autobuzul e.t.a mosul ala asa face mereu se freaca de fetele care merg cu autobuzul la scoli sau licee este inadmisibil si domnul acela merge la misto cu autobuzul adica urca de la bariera si merge pana la nr.4” – scrie Silviu.

“Nu ati facut nicio reclamatie?? Nu se poate trece cu vederea… adica unde e spiritul civic!!!??? Nu te poti ridica si nu poti pleca doar, fara sa reclami situatia, stiind ca mosu asta face mereu si ca are “doar” o problema…Poate face la fel si fetitelor mai mici de scoala primara… .!!!!” – suține Adelina.

Conform IPJ Vâlcea, bătrânul a fost identificat și este monitorizat de polițiști. Din păcate, până acum nu s-a putut lua nicio măsură împotriva lui pentru că nimeni nu a dorit să depună plângere.

You May Also Like