VIDEO INCREDIBIL: Rromii s-au filmat în timp ce fură dintr-o maşină din Râmnicu Vâlcea

COMUNICAT DE PRESĂ IPJ VÂLCEA: 

În urma apariţiei în spaţiul public pe o reţea de socializare a unui filmuleţ din care reiese că 2 tineri se filmează în timp ce sustrag dintr-un autovehicul parcat pe o stradă din municipiul Rm. Vâlcea o sumă de bani, poliţia municipală s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, fiind sesizată şi DGASPC Vâlcea. În cauză, au fost efectuate investigaţii fiind identificate cele 2 persoane bănuite de comiterea furtului, respectiv 2 minori în vârstă de 13 şi 15 ani, ambii din municipiul Rm. Vâlcea.

Astfel, s-a stabilit că din autoturismul în cauză ce avea portierele neasigurate, unul dintre minori a sustras suma de 16 lei. Menţionăm că cele două persoane sunt bănuite de comiterea şi a altor furturi de acest gen. În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Se continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor 2 minori, urmând ca după finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Miercuri, 9 noiembrie 2016, un tânăr de etnie rromă a postat un video pe Facebook în care se vedea clar cum prietenul lui jefuieşte o maşină din Râmnicu Vâlcea. Filmarea a fost făcută undeva în zona Traian din municipiu, printre blocuri. Din câte se poate vedea, hoţul este minor, iar el intră destul de uşor într-o maşină şi fură, se pare, o sumă de bani.

Iată video, alte comentarii fiind de prisos: (ATENŢIE, LIMBAJ LICENŢIOS)

 

loading...

You May Also Like

One thought on “VIDEO INCREDIBIL: Rromii s-au filmat în timp ce fură dintr-o maşină din Râmnicu Vâlcea

Comments are closed.