VIDEO: Scandal la UPU Vâlcea între pacienţi şi cadre medicale

/

UPDATE: În urma publicării articolului, am fost contactaţi de cadrul medical care a fost implicat în conflictul de la UPU Vâlcea, care ne-a declarat: „Ideea este ca asa cum se descrie în articol ca ar fi un conflict cu pacienta nu este adevarat. Era vorba despre aparținătoarea pacientei care mi-a adus acuze nefondate cu chef de cearta desi femeia a fost bine tratată si investigată. Ideea este ca m-a provocat de nenumărate ori desi i-am explicat frumos despre ce este vorba si cand m-a jignit am ripostat si am facut-o la rândul meu nesimtita. Asta e păcatul meu ca văzând atatia pacienti am cedat nervos si am facut-o pe respectiva doamna, care s-a lăudat că lucrează la tribunal, nesimtita”.

Încă de joi, 1 martie 2018, pe site-ul de socializare Facebook circulă un videoclip din incinta Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. Este vorba despre un scandal între pacienţi şi cadre medicale, ajungându-se chiar şi la jigniri. Acest incident s-a produs pe holul UPU, în faţa a zeci de pacienţi aflaţi în acel moment în spital. Urmare a acestui clip postat, mai mulţi vâlceni s-au sesizat, susţinând că acel cadru medical protagonist al controversei este cunoscut pentru comportamentul său vulcanic.

Aşteptăm şi o reacţie a conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu privire la acest incident, ştiind cu certitudine că directorul Dan Ponoran şi-a sfătuit de foarte multe ori colegii să îşi schimbe comportamentul faţă de pacienţi şi să îi trateze civilizat.

4E9134D3-1DD9-426B-8EAF-ED8D100E793F

Sursa video: Facebook – Mihaela Iures

loading...

You May Also Like