VIDEO. Tineri din Râmnicu Vâlcea, prinși în flagrant cu droguri

/

Au folosit husa telefonului pe post de ascunzătoare pentru substanțele interzise. Este vorba despre doi tineri, care au fost prinși în flagrant ieri, 20 septembrie 2022, în jurul orei 17.00. Cele două persoane au fost depistate de Florin Dăscălescu, ofițer în cadrul Jandarmeriei Vâlcea, care deși se afla în timpul liber, nu a rămas indiferent în momentul în care a observat comportamentul ciudat al tinerilor.

“Colegul nostru, Florin, se întorcea de la serviciu împreună cu soția lui, a observat doi tineri care stăteau pe o bancă, în fața blocului, încercând să ascundă ceva.

Florin a condus-o pe soția lui acasă, având grijă să nu o expună niciunui pericol, apoi a coborât în fața blocului pentru a vedea ce se întâmplă cu tinerii.
Cei doi băieți, cu vârstele de 21, respectiv 22 de ani, tocmai își <preparau> o țigaretă din substanțe interzise.

În acel moment, Florin s-a legitimat, oprind astfel activitatea tinerilor. Unul dintre ei a încercat să fugă, însă a fost oprit de colegul nostru. Imediat, Florin a cerut sprijinul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă. În momentul în care a verificat lucrurile celor doi tineri, a găsit substanțe interzise pe care aceștia le ascunseseră în husa telefonului.

În urma controlului corporal realizat de jandarmii vâlceni, au fost găsite asupra celor doi mai multe <cuie> și obiecte folosite la mărunțirea fragmentelor vegetale.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

Colegul nostru, Florin Dăscălescu, este ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Are gradul de maior, iar în anul 2019 a participat la o misiune internațională în Afganistan, având rolul de a asigura protecția monitorilor jandarmi” – se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like