VIDEO-VÂLCEA: Bărbat salvat de un jandarm dintr-o mașină în flăcări

La un pas de tragedie a fost un bărbat a cărui mașină a luat foc în trafic, pe raza localității Sutești, județul Vâlcea. El a suferit un șoc și nu a mai reușit să iasă din autoturismul cuprins de flăcări, însă norocul său a fost că, în acel moment, prin zonă trecea un jandarm care i-a sărit în ajutor.

“Incidentul s-a petrecut în această după-amiază (sâmbătă, 27 noiembrie 2020 – n.r.), în jurul orelor 15.00, când colegul nostru, plt.adj.șef Costin Boșoagă, în timp ce se deplasa spre Drăgășani cu un prieten, a observat pe carosabilul din localitatea Sutești un autoturism în flăcări, în al cărui interior se afla o persoană. Cei doi au oprit de îndată, au luat extinctorul, s-au îndreptat către mașină pentru a stinge flăcările și a acorda ajutor persoanei. Între timp, colegul nostru a cerut sprijin și prin apelul unic de urgență 112.

Până la sosirea pompierilor și polițiștilor, 5 participanți la trafic au sărit în ajutor cu extinctoarele din dotare, iar câțiva oameni din localitate au scos furtunurile cu apă din curți pentru a stinge flăcările.

Când și-a revenit din șoc, bărbatul le-a povestit salvatorilor că se îndrepta spre Drăgășani în momentul în care motorul autoturismului luase foc, iar șocul a fost atât puternic încât i s-a făcut rău și nu s-a mai simțit în stare să iasa din autoturism.

Putem spune ca astăzi a fost o zi norocoasă pentru bărbatul în vârstă de 65 ani, întrucât intervenția la timp a salvatorilor i-a salvat viața și a împiedicat daune materiale mai mari , mai ales că în portbagajul autoturismului se afla o butelie de gaz care putea exploda oricând” – se arată într-o postare a Jandarmeriei Vâlcea.

loading...

You May Also Like