VIITORUL combinatului OLTCHIM, temă de discuţie între prefectul de Vâlcea şi Ştefan Vuza

Adunarea generală a creditorilor Oltchim Râmnicu Vâlcea a aprobat vânzarea activelor 1-5 şi parţial 7 către Chimcomplex Borzeşti, companie controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza. Chimcomplex va prelua astfel uzinele clor-alkali, uzina oxo-alcooli, uzinele propilen-oxid și polioli, tranzacția propriu-zisă urmând a se încheia în prima parte a anului viitor.

Ca urmare, Ştefan Vuza a solicitat deja o întrevedere cu autorităţile locale din judeţul Vâlcea, el dorind să anunţe încă de la început care sunt planurile sale cu Oltchim Râmnicu Vâlcea. Prefectul de Vâlcea, Florian Marin, susţine că în luna ianuarie 2018 va avea prima întâlnire cu omul de afaceri Ştefan Vuza.

“Noul proprietar al unei părţi a activelor de la Oltchim a solicitat o întâlnire cu prefectul judeţului în cursul lunii ianuarie 2018, întâlnire la care probabil va prezenta foarte multe lucruri, după care le voi face şi eu publice. În acest moment nu ştiu mai multe pentru că oficial nu am primit nimic la Prefectură. Am avut o discuţie doar cu directorul general adjunct care mi-a prezentat solicitarea domnului Vuza de a purta o discuţie” – a declarat prefectul Marin.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like