10 ianuarie 2023

Vilă de vânzare în Vlădești. Ofertă superavantajoasă!

Se vinde vilă în localitatea Vlădești județul Vâlcea, la aproximativ 5 minute de centrul municipiului Râmnicu Vâlcea (mers cu mașina). Imobilul are 270 de metri pătrați locuibili la care se adaugă încă 120 mp terase (cinci). Vila este racordată la rețelele de gaze, electrică, internet, apă potabilă și canalizare, fiind compusă din patru camere, trei băi, living și bucătărie open space de 80 mp. Este prevăzută cu două garaje. Curtea are 423 mp la care se adaugă 123 mp de drum comun. Ieșire la stradă: aproximativ 14 mp. Imobilul are două centrale pe curent, una pe gaze și posibilitate montării unei centrale pe lemne.

Clădirea este acoperită cu țigă Bramac, are superfinisaje, nu necesită altă lucrări ample, în afara unor mici amenajări, dar în prezent nu este locuită. Se vinde și cu mobila din interior, dar și fără, de preferat fiind prima variantă întrucânt mobilierul este făcut pe comandă, de înaltă calitate, și se recomandă păstrarea sa. 

Anul construcției, 2008. Certificat fiscal, la zi. Casa nu este pusă gaj și nici nu face obiectul vreunei ipoteci bancare. Unic proprietar. Se acceptă și schimb cu diverse variante (apartament plus diferență, două apartamente, etc). Preț: 180.000 euro ușor negociabil. Adresa: strada Țarinei nr. 17. 

Telefoane de contact: 0745848191 și 0752077870 

You May Also Like