68 de vâlceni au fost sancţionaţi pentru că au circulat noaptea fără motiv întemeiat

În ultimele trei zile, oamenii legii din judeţul Vâlcea au surprins pe stradă noaptea nu mai puţin de 68 de cetăţeni care nu au putut să-şi justifice ieşirea din case după ora 23.00. După cum bine se ştie, starea de alertă este încă în vigoare, iar măsura carantinei pe timp de noapte se aplică în toată ţara.

“Polițiștii vâlceni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 237 de societăți comerciale, 420 mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 5.000 de persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 266 de sancțiuni contravenționale (197 pentru nerespectare măsurii de protecție individuală, 68 de sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și o sancțiune pentru nerespectarea măsurii privind izolarea/carantinarea) valoarea totală a amenzilor fiind de 26.000 de lei.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației. de în România” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like