27 ianuarie 2024

FOTO – ACCIDENT CUMPLIT la STĂNEȘTI. Victima preluată de un elicopter SMURD

Accident rutier grav pe DJ 643 B, în localitatea Stănești, județul Vâlcea, acolo unde un bărbat de 27 de ani, din localitatea Vaideeni, care conducere o autoutilitară, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor polițiștilor, ar fi surprins și accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă. Evenimentul rutier a avut loc în jurul prânzului, victima fiind un bărbat de 46 de ani. Rănitul a fost resuscitat cu succes la fața locului, iar ulterior a fost preluat de un elicopter SMURD.

“Salvatorii sosiți la locul producerii evenimentuluirutier, au constatat că în evenimentul rutier au fost implicați un autoturism și un pieton, care era inconștient.  Bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral și intrase în stop cardio-repirator. A fost solicitat sprijin aerian.

S-a reușit stabilizarea victimei de către echipajele medicale prezente la fața locului, care au aplicat cu succes manevrele de resuscitare, ulterior victima fiind transportată de elicopterul SMURD la UPU Craiova” – informează ISU Vâlcea.

You May Also Like