ACCIDENT la DRĂGĂŞANI: Două maşini şi o autoutilitară au fost implicate

Două maşini şi o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier la Drăgăşani, pe strada Tudor Vladimirescu. S-a întâmplat în data de 26 ianuarie 2017, la ora  11.30, în urma impactului o persoană fiind rănită.

Conform poliţiştilor rutieri,  un bărbat de 45 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea din parcarea unui complex comercial  a efectuat virajul la stânga fără a se asigura în mod corespunzător şi  nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de o femeie, care circula regulamentar, din direcţia Rm. Vâlcea către Slatina.

Conducătoarea auto a încercat sa evite impactul, însă a pătruns pe contrasens, a acroşat o autoutilitară condusă regulamentar de către C. I., din direcţia Slatina către Rm. Vâlcea şi a intrat în coliziune  laterală stânga cu autoturismul condus de cel care a provocat iniţial accidentul rutier.

În urma impactului, pasagera dreapta faţă în autoturismul condus de şoferul care a produs accidentul, a suferit vătămări corporale, fiind transportată la Spitalul Municipal din Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial şi traumatism umăr stâng. Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

foto: arhiva

loading...

You May Also Like