ACCIDENT MORTAL pe VALEA OLTULUI. Pieton târât de un tir, iar apoi lovit de un autoturism

/

Accident cumplit seara trecută pe DN 7 – Valea Oltului, în zona Boița, din județul Sibiu. Un pieton aflat pe partea carosabilă a decedat după ce șoferul unui ansamblu TIR, condus dinspre Vâlcea, l-a acroșat și l-a târât aproximativ 400 m. Șoferul camionului nu a oprit însă, el continuându-și deplasarea și lăsându-și victima într-o baltă de sânge pe drum. Fiind întuneric, pietonul a fost lovit și de un autoturism care era condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului.
Victima este un bărbat care nu a fost încă identificat. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, o persoană de sex masculin care încă nu a fost identificată.
„Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona km. 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului tir, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.
În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment” – precizează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

loading...

You May Also Like