ACCIDENT pe DN 7, la Tălmaciu. Șofer din Vâlcea, implicat.

/

Accident produs pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu, dinspre Boița, în dupa amiaza zilei de azi, 9 mai 2023, un șofer din Vâlcea fiind implicat.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un moped pe DC 61 (Drumul Tălmăcelului), un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tălmăcel, a pătruns în DN 7 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din jud. Vâlcea.

Imediat după producerea coliziunii, mopedistul a părăsit locul, fiind depistat în scurt timp în curtea unui imobil din apropiere, unde ar fi încercat să ascundă mopedul condus.

Din verificări a rezultat faptul că mopedul este neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mopedistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

loading...

You May Also Like