ARSENAL de ARME găsit la locuinţa unei FEMEI din VÂLCEA

O femeie din judeţul Vâlcea avea un adevărat arsenal de arme acasă. În locuinţa sa din comuna Păuşeşti – Măglaşi, poliţiştii vâlceni din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descoperit 5 arme neletale deținute ilegal. În cauză s-a întocmit dosar penal. 

“La data de 31 octombrie a.c., polițiștii au efectuat un control la domiciliul unei femei din Păușești-Măglași, identificând într-un fișet metalic o armă neletală de autoapărare și 2 arme neletale de tir sportiv. Armele au fost deținute în baza unui permis de armă de către soțul femeii, bărbatul decedând în luna august a anului trecut, familia însă nu a depus armele la poliție, așa cum prevede legea.

Continuând verificările, polițiștii au descoperit alte 2 arme neletale, respectiv o pușcă neletală cu aer comprimat și o pușcă neletală de tir sportiv, care ar fi fost deținute în mod ilegal de către defunct. S-a luat măsura ridicării celor 5 arme neletale și a cantității de muniție, 3 cutii metalice ce conțineau aproximativ 1000 proiectile metalice, de calibru 5,5 mm si 8 bucăți de cartușe cu proiectil din cauciuc. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like