ATENŢIE, RAZII în VÂLCEA! Poliţiştii rutieri ies la „vânătoare” de şoferi indisciplinaţi şi motociclişti

/

Şoferii vâlceni, dar şi cei care tranzitează judeţul nostru trebuie să fie foarte atenţi în această perioadă, pentru că poliţiştii rutieri ai SPR Vâlcea au ieşit, din nou, la „vânătoare”. Agenţii de circulaţie avertizează că acţiunile vor fi intense în această perioadă, mai exact razii de amploare vor avea loc pe toată perioada verii, până în luna septembrie.

Vizaţi vor fi şoferii care încalcă regulile de circulaţie, dar şi motocicliştii care creează „disconfort fonic” sau mopediştii care nu respectă legislaţia în vigoare. O noutate este faptul că traficul rutier din municipiul Râmnicu Vâlcea va fi monitorizat video de camerele Poliţiei Locale, iar poliţiştii rutieri vor acţiona în timp real.

„Poliţiştii în colaborare cu Poliţia Locală şi structurile de jandarmi vor intensifica activităţi cu caracter preventiv în trafic având ca scop responsabilizarea conducătorilor auto, dar şi a pasagerilor mopedelor, motocicletelor şi autovehicule privind importanţa şi obligativitatea respectării legii.

Astfel că forţele de ordine vor acţiona, la nivel local, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi a încălcărilor normelor privind relaţiile sociale, precum disconfortul fonic. Totodată se va urmări menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a celor săvârşite cu violenţă.

Poliţiştii vâlceni vor desfăşura şi activităţi preventive, având ca scop conştientizarea conducătorilor auto cu privire la consecinţele accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către aceştia a normelor privind circulaţia pe drumurile publice” – se arată într-un comunicat de presă al SPR Vâlcea.

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like