Bărbat din Vlădeşti, acuzat că a înşelat un bătrân cu bijuterii false

În ciuda tuturor avertismentelor, a ştirilor şi a informaţiilor care circulă pe toate căile de comunicaţie, încă mai există persoane naive care se lasă înşelate cu bijuterii false. Vechiul “truc” al persoanelor de etnie rromă se pare că încă mai funcţionează. Un bărbat de 42 de ani, din comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea, este acuzat că a escrocat un argeşean de 74 de ani, oferindu-i spre vânzare bijuterii ce se presupuneau a fi de aur în valoare totală de 3.800 de lei. Vâlceanul urmează a fi trimis în judecată sub acuzaţia de înşelăciune, după ce poliţiştii din Argeş au anunţat că au finalizat cercetările în acest dosar penal.

“Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 8 decembrie 2019, un bărbat de 42 de ani, din Vlădeşti, judeţul Vâlcea, ar fi vândut unui bărbat de 74 de ani, din Leordeni, bijuterii din metal de culoare galben, pretins a fi aur, pentru care persoana vătămată a plătit suma de 3.800 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată” – precizează Poliţia Argeş, printr-un comunicat de presă.

loading...

You May Also Like