Bătrână din Bălceşti, tâlhărită după ce a consumat alcool cu infractorul

I-a dat să bea, l-a omenit, l-a cinstit, iar apoi s-a văzut bătută şi cu banii luaţi. Este vorba despre o bătrână de 81 de ani, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, iar incidentul a avut loc pe data de 15 octombrie 2020. Cauza a ajuns acum pe masa poliţiştilor şi procurorilor din Bălceşti, aceştia deschizând un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. La data de 17 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe 30 de zile.

“O femeie de 81 de ani din oraș, a sesizat că, în aceeași zi, la locuința ei s-a deplasat un bărbat de 37 de ani, cu care a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat acesta i-ar fi cerut banii proveniți din pensie, iar la refuzul acesteia, bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi sustras suma de 1.600 de lei.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitată și o ambulanță, însă femeia a refuzat să fie transportată la o unitate spitalicească.

Bărbatul a fost identificat imediat de polițiști și condus la sediul unității de poliție” – precizează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

You May Also Like