BEȚIV pe șoselele din VÂLCEA, băgat la BECI de polițiști

Beat criță la volan și fără permis de conducere. Așa s-a prezentat un tânăr de 28 de ani în fața agenților de poliție care l-au oprit în trafic pentru un control de rutină.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 27 august 2018, în jurul orei 14.25, pe DN 67B, pe raza comunei Măciuca. În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul aflat la volanul unei mașini nu deține permis de conducere. Ba mai mult, l-au testat și cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost că omul era beat criță, având o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal din Drăgașani în vederea prelevării de mostre biologice, însă a refuzat acest lucru.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

You May Also Like