Clădire în construcţie, jefuită în Râmnicu Vâlcea

Circa 10.000 de lei pagubă a provocat un hoţ care a jefuit o clădire în construcţie de pe strada Ostroveni, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Infracţiunea ar fi fost comisă în data de 11 mai 2020, iar suspectul a fost reţinut chiar a doua zi. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din comuna Budeşti, care acum este acuzat de comiterea infracţiunii de furt calificat, el furând mai multe scule electrice.

“În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști, s-a reușit identificarea unui bărbat de 42 de ani, din comuna Budești, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi, 14 mai a.c.,, bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like